back

Відбувся захід до Дня Захисту дітей

03 червня 2021

1 червня, до Дня захисту дітей, в смт Березна, влаштували справжнє свято.

Були проведені вікторини від Березнянського музею імені Г.Г.Верьовки та Березнянської бібліотеки, Ерудит-лото, рухливі ігри Від Будинку Дитячої та Юнацької творчості, аквагрим від працівників Служби у справах дітей та БДЮТ, фотозони від ДНЗ "Берізка" та Березнянського НРЦ та Березнянської ЗЗСО І-ІІ ступенів, вікторина, танцювальний флешмоб, розважально музично-танцювальна програма від ЦКД, БДЮТ та Березнянської мистецької школи ім Г.Г. Верьовки та ДНЗ "Берізка". Окрасою свята були святкові герої.

На святі була солодка вата за сприяння Березнянського НРЦ та цукерки, призові сертифікати від кафе "Goodday" Сафоненко Юлії Вікторівни, кукурудзяні палички і багато інших призів . Генеральними спонсорами виступили будівельна фірма "Брайнекс" Оверченко Любов Анатоліївна, пол.сила "Наш край" та кафе "Goodday".

Місцеві спонсорам допомогли у проведенні свята: Тимощенко Олександр Миколайович, Ігнатенко Інна Петрівна, Столенець Інна Юріївна, Сімак Сергій Анатолійович, Максименко Наталія Миколаївна, Клопотун Олена Валеріївна, Тимощенко Маргарита Петрівна, Сім'їя Савкіних .

Висловлюємо подяку організаторам, спонсорам та активним учасникам свята!

Також дякуємо пожежній частині!