back

До відома роботодавців!

13 жовтня 2021

В рамках Меморандуму між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ GmbH) та Державним центром зайнятості реалізується проект «Просування енергоефективності та імплементація Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» щодо розширення можливостей набуття сучасних професійних навичок з виконання робіт з енергоефективності. Центри професійно – технічної освіти Львівської, Рівненської, Одеської, Харківської областей (далі – ЦПТО ДСЗ) пройшли відбір та отримали можливість використання дистанційних курсів за програмами навчання «Ізолювальник з термоізоляції», «Спеціаліст з монтажу пласких покрівель», «Монтажник віконних та дверних конструкцій», «Передові системи термомодернізації будівель і споруд».

Враховуючи вище зазначене, інформуємо щодо можливості організації короткострокового (до 60 годин) професійного навчання за напрямами часткових кваліфікацій: «Ізолювальник з термоізоляції», «Спеціаліст з монтажу пласких покрівель», «Монтажник віконних та дверних конструкцій», «Передові системи термомодернізації будівель і споруд» у вищезазначених ЦПТО ДСЗ як для зареєстрованих безробітних так і  всіх бажаючих осіб.

Також у липні 2021 року проведено теоретичне навчання та практичне відпрацювання навичок за програмами енергоефективності 11 педагогічних працівників ЦПТО ДСЗ на базі ТОВ «С.І.Т.Е.К.», REHAU, ТОВ «Світондел», ТОВ «Henkel Bautechnik Ukraine». Представники цих компаній беруть активну участь у підготовці, проведенні навчання та оцінюванні його результатів. У рамках проєкту у серпні-вересні 2021 року ЦПТО ДСЗ – учасниками проєкту розпочато навчання за вищезазначеними програмами.