back

ОСЬ ТАК ГИНУЛИ МИРНІ ЛЮДИ

05 травня 2022

НА ЧЕРНІГІВЩИНІ ЧЕРЕЗ ДІЇ ЗАВОЙОВНИКІВ

15.03.2022 року, близько 16 години, автомобіль Рено, що належить ТОВ «Агрофiрма iм. Шевченка», рухався з пасажирами та працівниками підприємства до тракторного стану ТОВ «Бахмач - Агро», що розташований в с. Гайворон Дмитрівської ТГ Ніжинського району. Несподівано із - за паркану тракторного стану ТОВ «Бахмач-Агро» виїхала ворожа БМП, в якій перебували військовослужбовці рф, котрі відкрили вогонь на ураження із вогнепальної зброї по автомобілю Рено . В результаті один працівник загинув та 5 отримали вогнепальні та осколочні поранення.

16.03.2022 в м. Чернігові лікар - хірург, лікар акушер - гінеколог, сестра медична операційна знаходячись в приміщенні медичного закладу потрапили під ворожий артилерійський обстріл. В результаті отримали травми від вибухової хвилі, осколків, розбитого скла і віконних конструкцій. Множинні осколкові поранення від руйнування віконних конструкцій та контузії.

17.03.2022 року молодша медична сестра КНП «ЧМЛ № 2» знаходилась перед госпітальним корпусом КНП «Чернігівської міської лікарні № 2» Чернігівської міської ради. В цей час почався артобстріл лікарні рашистами. Від осколкового поранення ворожого снаряду жінка загинула на місці.

26.03.2022 року в адміністративну будівлю сервісного Центру АТ «Чернігівобленерго» влучив ворожий боєприпас, внаслідок чого працівник отримав поранення (мінно-вибухова травма).

01.04.2022 року, між селами хутір Безбородьків та Припутні, біля понтонного мосту підірвались на ворожій міні і загинули водій Комунального некомерційного підприємства «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ічнянської міської ради та пасажирка.

01.04.2022 року     в КНП «Чернігівський медичний центр сучасної онкології» Чернігівської міської ради монтажник санітарно-технічних систем, внаслідок військових дій окупантів, перебуваючи на робочому місці, отримав множинні осколкові поранення.

Висловлюємо співчуття близьким і рідним.

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального

страхування України в Чернігівській області