back

Безробітні на громадських роботах займалися благоустроєм та розбирали завали

22 серпня 2022

В умовах зменшення попиту на робочу силу матеріально підтримати безробітних допомагають громадські та інші роботи тимчасового характеру, які, до того ж, організовуються з користю для громади.

Протягом січня-липня 2022 року участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру взяли 360 безробітних області. Більшість з них прибирали сміття, впорядковували території, кладовища, придорожні смуги. Також безробітні працювали кур’єрами, зокрема доставляли товари першої необхідності людям похилого віку.

12 безробітних Менської громади були залучені до тимчасових робіт, де займалися прибиранням та благоустроєм територій підприємств Менщини.

На вимогу часу з’явився новий вид громадських робіт – по розбору зруйнованих у ході воєнної агресії будинків. У серпні такі роботи організовано службою зайнятості та громадською організацією «Іскра добра» у Чернігові. До участі в них вже залучено 20 безробітних. Днями укладено угоди щодо участі в таких роботах ще 57 безробітних чернігівців.

За додатковою інформацією щодо організації та участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру звертайтеся за тел. (0462)77-90-25, або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv