back

У Чернігові потрібні водії тролейбусів

23 січня 2023

Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет, комфортні умови праці. Працевлаштуватись можуть навіть ті, хто не має відповідної професійної підготовки та досвіду роботи, але є бажання навчатись та працювати.

Підготувати кадри і укомплектувати вакансії КП «Чернігівському тролейбусному управлінню» допомагає служба зайнятості. У зареєстрованих безробітних є можливість безкоштовно вивчитись на водія тролейбуса всього за три місяці у Львівському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Наразі підприємство має потребу у 16 водіях. До речі, у минулому році за сприяння служби зайнятості на підприємстві укомплектовано 12 вакансій. Отже, якщо бажаєте в стислі терміни отримати затребувану на ринку праці професію чи підвищити кваліфікацію, звертайтеся до служби зайнятості.

Консультацію щодо професійного навчання ви можете отримати в будь-якому структурному підрозділі обласної служби зайнятості, зручному для вашого відвідування; в обласному центрі зайнятості за телефоном (0462) 64-04-90, або на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv