back

Ігри Нескорених - 2025!

18 квітня 2024

Ігри Нескорених - 2025!🇺🇦

✍️ Розпочалася реєстрація кандидатів до національної команди, яка представить Україну на Іграх Нескорених 2025 року у м. Ванкувері, м. Вістлері та Канадаі.

🔹Ігри Нескорених — це найбільший в світі міжнародний захід для ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, травми або захворювання, виконуючи свої службові обов’язки. Кожні Ігри об’єднують сотні бійців та їхні родини, стають майданчиком для взаємної підтримки та обміну досвідом, прикладом незламності духу захисників для сотні тисяч глядачів з усього світу.

🔹З метою належної підготовки до участі у зазначених міжнародних змаганнях з 31 травня по 02 червня 2024 року проводяться Всеукраїнські змагання з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених 2025» з адаптивних видів спорту.

✍️ Реєстрація учасників проводиться з 08 квітня до 21 квітня 2024 року, умови проведення, анкета учасника та актуальна інформація щодо реєстрації учасників розміщена на сайті Міністерства у справах ветеранів України за посиланням:

✔️ https://eveteran.gov.ua/.../uchast-u-vseukrayinskih...